Akcija!

Solarna lampa

139.99 (1,054.75 kn)

  • Solarna lampa 897W, 2000lm, 20000mAh
  • Kombinacija energetski učinkovite i sigurne rasvjete
  • Polisilikonska solarna ploča, štedi potrošnju energije i štiti okoliš
  •  Infracrveni daljinski upravljač
  • Automatsko uključenje nakon što padne mrak
Dostava: 7.99€ (60,12kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 413-1-1
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u našu ponudu! Predstavljamo vam Solarnu lampu 897W, 2000lm, 20000mAh – vrhunski proizvod koji objedinjuje učinkovitu rasvjetu i brigu za okoliš.

Zamislite lampu koja sama prepoznaje kada padne mrak i automatski se uključuje, crpeći energiju iz sunčevih zraka. To je upravo ono što naša solarna lampa nudi – kombinaciju energetski učinkovite i sigurne rasvjete koja integrira najnovije tehnologije pametnog upravljanja.

Ova lampa nije samo još jedna obična rasvjeta. S polisilikonskom solarnom pločom, štedi potrošnju energije i aktivno štiti okoliš. Korištenje materijala otpornih na oštećenja i naprednih tehnologija napajanja osigurava visoku učinkovitost čak i u zahtjevnim uvjetima niske temperature.

Jednostavno upravljajte lampom putem priloženog infracrvenog daljinskog upravljača. Postavite željenu boju svjetla i vrijeme rada. Želite li da lampa radi samo određeno vrijeme? Bez brige! S daljinskim upravljačem možete postaviti vrijeme rada na 3, 5 ili 8 sati, nakon čega će se automatski isključiti, čuvajući energiju i vaš novac.

Ova lampa koristi punjivu bateriju koja se noću obnavlja, osiguravajući stabilne performanse i dugotrajno korištenje. S opremljenim LED čipom, osigurava pozitivan utjecaj na performanse i trajnost uređaja.

Osim što je energetski učinkovita, naša lampa je i izdržljiva. S IP65 zaštitom od vode i prašine, neustrašivo se nosi čak i s najtežim vremenskim uvjetima.

Neka vaša okolina bude osvijetljena na siguran, ekološki i ekonomičan način uz našu Solarnu lampu. Odaberite pametno, osvijetlite svoj svijet s nama!

Jamstvo

12 mjeseci

Dostava

do 3 dana