Akcija!

SOS sustav upozorenja za starije osobe

69.99 (527.34 kn)

  • SOS sustav upozorenja za starije osobe
  • SOS sustav sa 2 gumba i 1 prijamnik
  • Idealno za osobe kojima je potrebna njega i pomoć
  • Radni domet na otvorenom do 150 m
  • Podesiva glasnoća uređaja na 4 razine
  • Gumb za pozivanje je vodootporan IP55
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, mjesto gdje briga o najvažnijima postaje jednostavna i učinkovita. Predstavljamo vam Retekess Caregiver Pager, inovativni SOS sustav upozorenja namijenjen pružanju pomoći i sigurnosti starijim osobama. Ovaj bežični sustav sa 2 gumba za pozivanje i 1 prijamnikom postavlja nove standarde u brizi o najmilijima.

SOS sustav za brzu reakciju :

Uživajte u bezbrižnosti s našim SOS sustavom, dizajniranim kako bi pružio trenutačnu pomoć u hitnim situacijama. Tipka za SOS poziv šalje trenutačno upozorenje medicinskoj sestri ili njegovatelju, pružajući neophodnu pomoć u trenutku potrebe.

Bežična sloboda pokreta :

Retekess SOS sustav upozorenja je bežičan i praktičan, omogućavajući jednostavno korištenje i slobodu kretanja. Radni domet na otvorenom do 150 metara pruža vam slobodu kretanja u vašem domu ili dvorištu, čineći ga savršenim partnerom u skrbi.

Sigurnost u vašim rukama:

Naš sustav je posebno dizajniran kako bi pomogao pacijentima da ostanu sigurni i samostalni u vlastitim domovima. SOS gumb s uzicom omogućuje jednostavno nošenje – može se staviti u džep ili objesiti o vrat. Odašiljač i prijemnik bežičnog medicinskog poziva lako se uparuju, čineći ga prikladnim za pacijente, starije osobe, štićenike ili djecu kojima je potrebna njega i pomoć.

Prilagodljiva glasnoća za vašu udobnost :

Sustav dolazi s 4 razine podesive glasnoće, omogućavajući vam prilagodbu zvuka prema vašim željama. Bez obzira jeste li u susjedstvu ili u udaljenom kutku doma, uvijek ćete čuti poziv u pomoć.

Vodootporan i praktičan :

Gumb za pozivanje ima stupanj vodootpornosti IP55, čineći ga izdržljivim i otpornim na vodu. Bez obzira na uvjete, naš SOS sustav je uvijek spreman za akciju.

Uzmite kontrolu nad sigurnošću svojih najmilijih s Retekess Caregiver Pagerom. Neka briga postane jednostavna, a pomoć uvijek dostupna. Kupite sada i osigurajte sigurnost svojih najmilijih već danas!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci