Akcija!

SOS tipka za starije

114.99 (866.39 kn)

  • SOS tipka za starije – 2 komada
  • Lagana i prenosiva
  • Radi preko kućne wifi mreže
  • Podržava ISO i Android operativni sustavom
  • Upravljanje putem mobilne aplikacije, Tuya i Smart Life
  • Dostupan je tihi način rada s LED svjetlom
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop posvećen sigurnosti vaših najmilijih. Predstavljamo vam našu SOS tipku za starije – jednostavnu, lagano prenosivu i učinkovitu zaštita koja radi putem kućne WiFi mreže. Ova pametna SOS tipka, s mogućnošću upravljanja putem mobilnih aplikacija Tuya i Smart Life, omogućuje vam da budete uvijek povezani i brinete o svojim najbližima.

Glavne značajke:

Lagana i prenosiva: Naša SOS tipka dizajnirana je kako bi vam pružila slobodu kretanja. Može se nositi oko vrata, staviti u džep ili pričvrstiti oko struka.

Rad putem kućne WiFi mreže: Ova pametna tipka radi preko vaše kućne WiFi mreže, osiguravajući brz i pouzdan prijenos informacija.

Podrška za iOS i android: Bez obzira koristite li iPhone ili Android uređaj, naša tipka je kompatibilna s oba operativna sustava.

Upravljanje mobilnim aplikacijama: Sve što vam treba nalazi se u vašem džepu. Upravljajte tipkom putem mobilnih aplikacija Tuya i Smart Life te budite sigurni da je povezanost uvijek na dohvat ruke.

Tihi način rada s LED svjetlom: Za diskretno korištenje, tipka je dostupna u tihom načinu rada s LED svjetlom.

Funkcionalnosti:

Daljinski rad putem WiFi mreže: Bez obzira na udaljenost, tipka će aktivirati SOS signal, pružajući brzo obavještenje njegovatelju.

Zvučni/vizualni dvostruki alarm: Kada je aktivirana tipka za pozivanje, dojavljivač će oglasiti alarm, a LED indikator će treperiti crveno za dodatnu vidljivost.

Jednostavan za korištenje: Bez baterija i komplicirane instalacije – samo spojite na napajanje putem USB kabela. Povežite mobilni telefon s tipkom i prilagodite gumbe prema potrebama.

Široka primjena: Idealna za starije osobe, paralizirane pacijente, osobe s invaliditetom, trudnice i mnoge druge situacije gdje je brza pomoć ključna.

Neka vaša briga postane lakša s našom SOS tipkom za starije. Kliknite “Dodaj u košaricu” i osigurajte sigurnost svojih najbližih već danas!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci