Akcija!

Štapovi za planinarenje

24.99 (188.29 kn)

  • Štapovi za planinarenje – 2 komada
  • Teleskopsko podešavanje visine
  • Prikladni za osobe različite dobi; žene, muškarce i tinejdžere
  • Lagani, jamče udobnost i praktičnost tijekom hodanja
  • Duljina sklopljenog štapa: 65 cm
  • Duljina rasklopljenog štapa: 140 cm
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u našu ponudu štapova za planinarenje! Ako želite udobnost, praktičnost i sigurnost tijekom svake avanture na otvorenom, na pravom ste mjestu. Naši štapovi za planinarenje su idealni suputnici za sve uzraste i sve terene.

Prilagodljiva visina za svakoga

Zahvaljujući teleskopskom podešavanju visine, naši štapovi pružaju maksimalnu prilagodljivost. Bez obzira jeste li muškarac, žena ili tinejdžer, možete lako prilagoditi visinu štapova kako bi odgovarala vašoj trenutačnoj potrebi. Bez obzira jeste li u nordijskom hodanju ili istražujete planinske staze, naši štapovi su tu da vam pruže potrebnu podršku.

Amortizacija za udobnost i zaštitu

Naš poseban sustav Antishock i 2 vrste gumenih vrhova čine vaše kretanje laganim i udobnim, čak i na različitim vrstama podloga. Smanjujući prijenos vibracija i štiteći vaše zglobove, naši štapovi osiguravaju udobnost i zaštitu tijekom cijelog vašeg putovanja. Kapica na vrhu štapa dodatno sprječava abraziju i oštećenje, produžujući tako životni vijek vaših štapova.

Prijenosivost za slobodno istraživanje

Sklapajući se na kompaktnu duljinu od 65 cm, naši štapovi za planinarenje lako se mogu smjestiti u vaš ruksak ili torbu. Bez obzira jeste li na planinarenju, kampiranju ili jednostavno istražujete nepoznate staze, naši štapovi su spremni pratiti vas gdje god krenuli. Njihova lagana konstrukcija osigurava da vam neće opterećivati putovanje, pružajući vam slobodu kretanja.

Savršen pribor za svaku situaciju

Uz naše štapove za planinarenje dobivate ne samo vrhunsku podršku, već i praktičan set dodataka. S 4 različita kraja i 2 ploče, možete prilagoditi vaše štapove svakom terenu i svakoj ekspediciji. Bez obzira trebate li okrugli vrh za ravne površine ili profiliranu “cipelu” za planinarenje u brdima, naši štapovi su spremni na sve izazove. Profilirana ručka s dodatnom trakom za ručni zglob osigurava udoban i stabilan hvat, dok pločice štite vaše štapove od upadanja u pijesak ili snijeg.

Krenite u avanturu s našim štapovima za planinarenje i otkrijte svijet iz novog kuta!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci