Akcija!

Stolica za tuširanje

69.99 (527.34 kn)

  • Stolica za tuširanje, nosivosti do 136 kg
  • Pogodna za djecu, starije osobe, trudnice i osobe s invaliditetom
  • Povećava sigurnost i stabilnost korisnika
  • Aluminijski okvir otporan na koroziju
  • Podesiva po visini prema osobnim potrebama u 8 smjerova od 35-55 mm.
  • Jednostavna za instalaciju
  • Visina: 35-55cm, Širina sjedala: 500mm; Neto težina: 1,9 kg
Dostava: 7.99€ (60,12kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje smo posvećeni pružanju visokokvalitetnih proizvoda koji poboljšavaju svakodnevni život. Upoznajte našu stolicu za tuširanje, savršenu kombinaciju praktičnosti, sigurnosti i udobnosti. Ova stolica, s nosivošću do 136 kg, idealna je za širok raspon korisnika, uključujući djecu, starije osobe, trudnice i osobe s invaliditetom.

Ključne značajke:

Povećava sigurnost i stabilnost: Naša stolica dizajnirana je kako bi pružila optimalnu potporu tijekom tuširanja, s naglaskom na sigurnosti i stabilnosti korisnika.

Aluminijski okvir otporan na koroziju: Kvalitetan aluminijski okvir čini našu stolicu dugotrajnom i otpornom na koroziju, čime osigurava dugi vijek trajanja proizvoda.

Podesiva po visini u 8 smjerova: Prilagodite visinu stolice prema svojim potrebama od 35 do 55 mm, omogućujući vam personaliziranu udobnost tijekom upotrebe.

Jednostavna instalacija: Naš proizvod dizajniran je s naglaskom na jednostavnu instalaciju. Bez kompliciranih postupaka, brzo ćete moći uživati u dodatnoj podršci tijekom tuširanja.

Tehničke specifikacije:

Visina: 35-55 cm
Širina sjedala: 500 mm
Neto težina: 1,9 kg

Ova stolica za tuširanje nije samo praktičan proizvod, već i dodatak koji će unaprijediti vašu svakodnevicu. Pruža vam potrebnu podršku, dok istovremeno osigurava udobnost i sigurnost. Neka vaša kupnja bude korak prema boljem životu. Odaberite našu stolicu za tuširanje i iskusite razliku već danas!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci