Akcija!

Transportna kutija za oružje

44.99 (338.98 kn)

 • Transportna kutija za oružje sa kombiniranom bravom
 • Zaštita od udaraca i mogućnost prilagodbe unutarnjeg prostora.
 • Unutarnja obloga od pjenaste gume, dodatna zaštita za krhke predmete
 • Otporna na udarce s aluminijskim okvirom
 • Ergonomska ručka za nošenje
 • Dvostruka brava za dodatnu sigurnost
 • Zaštita za slučajno zatvaranje poklopca
 • Dimenzija : 31 x 11 x 26 cm, težina 1,00 kg
 • HMF – Made in Germany
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 417-2-2-1-1-1
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u našu kolekciju transportnih rješenja! Predstavljamo vam transportnu kutiju za oružje s kombiniranom bravom – savršen izbor za sve koji traže izvanrednu zaštitu i praktičnost.

Zašto biste trebali odabrati našu Transportnu kutiju za oružje:

 1. Vrhunska zaštita: Naša kutija je stvorena s ciljem pružanja izvanredne zaštite vaših vrijednih predmeta. Unutarnja obloga od pjenaste gume pruža dodatnu sigurnost, čineći je idealnom za prijevoz i čuvanje oružja, dragocjenih predmeta i osjetljive opreme.
 2. Otpornost na udarce: S aluminijskim okvirom i zaobljenim kutovima, naša kutija je izuzetno otporna na udarce. Bez obzira na putovanje ili izazovne uvjete, vaši predmeti ostaju zaštićeni.
 3. Ergonomska praktičnost: S čvrsto izrađenom ergonomskom ručkom za nošenje, naša kutija nudi maksimalnu udobnost tijekom transporta. Bez obzira na težinu ili oblik vaših predmeta, lako ćete ih nositi.
 4. Dupla sigurnost: Dvostruka brava pruža dodatni sloj sigurnosti. Vaši predmeti ostaju potpuno zaštićeni od neželjenog pristupa ili krađe.
 5. Sigurnost od slučajnog zatvaranja: Unutarnja šarka osigurava da se poklopac ne zatvori slučajno, smanjujući rizik od ozljeda ili oštećenja predmeta unutar kutije.
 6. Dimenzije i višenamjenska upotreba: S dimenzijama 31 x 11 x 26 cm i težinom od 1,00 kg, naša kutija je savršena za različite predmete, uključujući oružje, važne dokumente i elektroniku. Prikladna je i za DIN A5 dokumente.
 7. HMF – Made in Germany: Naš proizvod dolazi iz Njemačke, poznate po visokim standardima kvalitete. To je jamstvo pouzdanosti i trajnosti.

Izvanredna sigurnost za vaše vrijednosti:

Naša transportna kutija za oružje s kombiniranom bravom osmišljena je kako bi pružila apsolutnu sigurnost i praktičnost. Bilo da ste sportski strijelac, kolekcionar oružja ili jednostavno trebate pouzdan način za prijevoz vaših dragocjenosti, naša kutija je savršeno rješenje.

Ne čekajte da se nešto nepredviđeno dogodi. Nabavite našu transportnu kutiju za oružje i osigurajte da vaši predmeti budu sigurni i zaštićeni u svakoj situaciji. Vaša sigurnost je naš prioritet!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…