Akcija!

UPS napajanje

199.99 (1,506.82 kn)

  • UPS napajanje VOLT
  • SINUS PRO 800 E 12/230 W
  • 3 u 1: DC/AC pretvarač, UPS neprekidno napajanje, kao i automatski punjač baterija
  • Čisti sinusni DC/AC pretvarači
  • UPS prekidač za hitne slučajeve
  • Mrežni punjač baterija (ispravljač)
  • Stabilizator mrežnog napona
  • Trajna snaga do 500W; impulsna snaga 800W
Dostava: 7.99€ (60,12kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u našu ponudu UPS napajanja – vašeg pouzdanog partnera u osiguravanju stabilnog napajanja i zaštite vaših električnih uređaja od neočekivanih prekida u opskrbi energijom. S ovim iznimnim uređajem, osiguravate ne samo neprekidno napajanje već i niz dodatnih funkcija koje će zadovoljiti vaše specifične potrebe.

Što SinusPRO 800 E 12/230 W nudi?

Višenamjenski uređaj koji kombinira tri ključne funkcije: DC/AC pretvarač, UPS neprekidno napajanje i automatski punjač baterija. To znači da ne samo da ćete imati stalni izvor energije za vaše uređaje, već će vam i ovaj uređaj omogućiti fleksibilnost i prilagodbu prema vašim potrebama.

Snažan i pouzdan:

S trajnom snagom do 500W i impulsnom snagom do 800W, SinusPRO 800 E 12/230 W može se lako nositi s različitim opterećenjima. Bez obzira radi li se o pokretanju pumpi, kompresora ili drugih motora, ovaj uređaj će osigurati stabilan i pouzdan rad.

Napredne značajke za kontrolu i sigurnost:

Uz ugrađeni zaslon u boji, možete pratiti ključne parametre sustava u realnom vremenu. Napon mreže, napon baterije, stanje napunjenosti i kapacitet baterije samo su neki od podataka koje možete pratiti kako biste uvijek bili u toku s stanjem napajanja.

Dodatno, SinusPRO 800 E 12/230 W opremljen je sigurnosnim značajkama kao što su zaštita od obrnutog polariteta, preopterećenja, kratkog spoja i pregrijavanja. To osigurava da su vaši uređaji i sustavi zaštićeni od mogućih oštećenja i neželjenih situacija.

Zašto odabrati SinusPRO 800 E 12/230 W?

SinusPRO 800 E 12/230 W se ističe svojom sposobnošću proizvodnje čistog sinusnog napona na izlazu, istog kao u električnoj mreži. Ova značajka omogućuje mu napajanje čak i najosjetljivijih uređaja, poput električnih alata, klima uređaja, hladnjaka i zamrzivača, s maksimalnom pouzdanošću i učinkovitošću.

Nadamo se da će ovaj uređaj postati vaš pouzdan partner u osiguravanju stabilnog napajanja i zaštite vaših dragocjenih električnih uređaja. Odaberite kvalitetu, odaberite SinusPRO 800 E 12/230 W.

 

 

 

Jamstvo

12 mjeseci

Dostava

do 3 dana