Akcija!

Usisavač za pepeo

59.99 (451.99 kn)

  • KAMINER usisavač za pepeo 18 l
  • Velika snaga motora od 1200 W
  • Dvostruki sustav filtracije, HEPA filter i filter materijala
  • Posuda izrađena od nehrđajućeg čelika
  • Široki promjer aluminijske usisne cijevi
  • Praktične metalne sigurnosne kopče
  • Funkcija puhala
  • Jednostavna montaža

Nema na zalihi


Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u svijet čistoće i praktičnosti s našim KAMINER usisavačem za kamine i pepeo od 18 litara! Ako želite održavati svoj kamin u besprijekornom stanju, osigurati sigurno i učinkovito grijanje te istovremeno olakšati svoj život, ne tražite dalje. S našim moćnim usisavačem, vaš kamin će blistati, a cijela kuća će se osjećati svježe i čisto.

Velika Snaga – Brzo i Efikasno Čišćenje
S motorom od 1200 W, naš KAMINER usisavač jamči brzo i učinkovito čišćenje čak i najteže dostupnih područja. Nikakav pepeo, prašina ili neizgorjeli ostaci drva neće ostati skriveni od njegove snage.

Dvostruki Sustav Filtracije – Čist Zrak, Snažan Motor
Opremljen HEPA filtrom i filtrom materijala, naš usisavač sprječava ispuštanje prašine izvan uređaja, čime čuva čist zrak u vašem domu. Također, ovaj sustav filtracije dodatno štiti motor uređaja od oštećenja. Filteri se lako uklanjaju i peru, omogućavajući njihovo ponovno korištenje.

Nehrđajući Čelik – Trajnost i Čistoća
Posuda za pepeo izrađena je od nehrđajućeg čelika, što osigurava dugotrajnost i otpornost na prašinu koja se stvara tijekom izgaranja. Praktične metalne sigurnosne kopče čine pražnjenje spremnika brzim i jednostavnim.

Višenamjenski Aluminijumska Cijev
Široki promjer aluminijske usisne cijevi omogućuje čišćenje i većih komada pepela. Crijevo je čvrsto i fleksibilno, a dodatno ojačano pocinčavanjem. Otvor na poklopcu motora čini skladištenje praktičnim i štedi prostor.

Funkcija Puhala – Svestranost Uređaja
Neka vaš KAMINER usisavač bude vaš saveznik u proljetnom i jesenskom čišćenju. Pomoću funkcije puhanja, možete brzo otpuhati krupni otpad na mjesto gdje ga je lakše sakupiti. Idealno za čišćenje dvorišta, travnjaka ili vrta u jesen.

Jednostavna Montaža – Brz Početak Rada
Uređaj se montira brzo i jednostavno, omogućujući vam da započnete s čišćenjem bez gubljenja vremena.

Specifikacije

Kapacitet komore: 18 litara
Snaga: 1200W
Materijal spremnika: Nehrđajući čelik
Sustav filtriranja: HEPA filter i filter materijala
Duljina usisne cijevi: 100 cm
Duljina kabela za napajanje: 2 metra
Vanjske dimenzije usisavača (visina / širina): 27,5 / 29,5 cm
Težina usisavača: 3,3 kg
Težina s pakiranjem: 3,9 kg

Uključeno u Set

Usisavač
HEPA filter
Filter materijala
Cijev s aluminijskim vrhom

S našim KAMINER usisavačem, održavanje kamina, roštilja ili radionice nikada nije bilo lakše. Pruža vam ne samo čistoću već i praktičnost koju zaslužujete. I ne zaboravite, prije korištenja, pepeo i opušci moraju biti potpuno hladni. Kupite svoj KAMINER usisavač danas i olakšajte si život uz čistu i sigurnu okolinu.

Dostava

do 3 dana