Akcija!

Vodootporna kutija

24.99 (188.29 kn)

  • Vodootporna kutija za pohranjivanje i prijevoz osjetljivih dragocjenosti
  • Kvalitetna zaštitna kutija od plastike otporne na udarce
  • Vijak ventila za izjednačavanje tlaka tijekom prijevoza u zrakoplovu
  • Temperaturno stabilna od -20°C do +80°C
  • Otporna na uobičajene lužine i kiseline
  • Dimenzije : 19,8 x 10,5 x 6,4 cm
  • HMF – Made in Germany
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 417-2-2-1-1-1-2-1-1-1-1
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje vam predstavljamo vodootpornu kutiju za pohranjivanje i prijevoz osjetljivih dragocjenosti – savršen izbor za sve avanturiste i ljubitelje ekstremnih aktivnosti.

Naša kvalitetna zaštitna kutija od plastike je otporna na udarce i osmišljena je kako bi vaše dragocjenosti bile sigurne čak i u najizazovnijim uvjetima. S dimenzijama 19,8 x 10,5 x 6,4 cm, ova kutija nudi optimalnu zaštitu pri prijevozu manjih dragocjenosti kao što su pametni telefoni, digitalni fotoaparati, memorijske kartice, navigacijski uređaji, baterije i power bank-ovi.

Neovisno o tome jeste li na kampiranju, planinarenju ili u vodenim sportovima, naša kutija je idealna za pohranu i prijevoz vaših dragocjenosti. Izrađena je od vrlo robusnog polipropilena u crnoj boji, s crnim gumiranim umetkom za dodatnu zaštitu unutarnjih predmeta.

Uz karabiner s bravom, možete je sigurno pričvrstiti na kanu, SUP dasku, bicikl, ruksak ili pojas. Također, pliva na površini vode i vodootporna je do dubine od 1 metra tijekom 30 minuta (IP67), te je otporna na prašinu zahvaljujući gumenoj brtvi i zatvaraču na pritisak.

Dodatna značajka vijka ventila omogućuje izjednačavanje tlaka tijekom prijevoza u zrakoplovu, dok je kutija temperaturno stabilna od -20°C do +80°C te otporna na uobičajene lužine i kiseline.

Odaberite našu vodootpornu kutiju za pohranu i prijevoz osjetljivih dragocjenosti i osigurajte svojim stvarima vrhunsku zaštitu u svim situacijama. Opremite se za avanture s povjerenjem!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…