Akcija!

Zaštita za ladice

9.99 (75.27 kn)

  • Zaštita za ladice crne boje
  • Učinkovita zaštita prstiju od uklještenja
  • Univerzalna primjena, odgovara svim vrstama ormara i ladica
  • Jednostavna montaža, nije potreban nikakav alat
  • U pakiranju uključeno 10 komada
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 303-1-1-1-1-1
Kategorija:
Oznake: , ,
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop – mjesto gdje sigurnost susreće praktičnost! Predstavljamo vam naš set zaštita za ladice.

SIGURNO: Naša zaštita nije tu samo da zaštiti male prste od slučajnog prignječenja, već je i idealna zaštita od otvaranja namještaja s potencijalno opasnim predmetima. Kopča se neće otvoriti ako se pravilno ne pritisne, čuvajući vaše dragocjenosti sigurnima.

UNIVERZALNO: Svestrana primjena omogućuje postavljanje na većinu ormara i ladica, čak i na hladnjak. Bez obzira na vrstu namještaja, naša zaštita lako će se prilagoditi.

LAGANA MONTAŽA: Montaža je brza i jednostavna. Bez potrebe za alatima, samo očistite i odmaštite površinu ormarića ili ladice, zalijepite zaštitu, i spremni ste za siguran dom.

PRISTUP ODRASLIM BEZ MUKA: Za razliku od nekih drugih rješenja, naša brava omogućuje jednostavan pristup odraslima. Samo pritisnite zaštitu na pravo mjesto, otvorite bravu i pristupite sadržaju ormarića ili ladice. Nakon završetka, zatvorite bravu i vaša zaštita ponovno obavlja svoju funkciju.

SPECIFIKACIJA: Ovaj set od 10 komada dolazi u elegantnoj crnoj boji, s sigurnosnom duljinom od 20 cm i težinom seta od 130 g. Jednostavno, ali učinkovito rješenje za vašu sigurnost.

Ne morate više brinuti o sigurnosti svojih najmlađih ili o neželjenom pristupu vašem namještaju. Naša zaštita za ladice savršeno kombinira funkcionalnost, sigurnost i estetiku. Neka vaš dom bude siguran i praktičan uz naše inovativne proizvode!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…