Akcija!

Zaštita za ormare od djece

7.99 (60.20 kn)

  • Zaštita za ormare od djece
  • U pakiranju uključeno 4 komada
  • Univerzalna primjena
  • Ljepljive trake se vrlo jednostavno postavljaju
  • Idealna zaštita za namještaj sa opasnim predmetima
  • Jednostavna montaža
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 303-1-3
Kategorija:
Oznake: , ,
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, vašu destinaciju za sigurnost i zaštitu vašeg doma! Predstavljamo vam našu univerzalnu zaštitu za ormare od slučajnog otvaranja i očuvanje sigurnosti vašeg prostora.

Zašto odabrati našu zaštitu za ormare?

Sigurnost vašeg doma je naš prioritet, stoga vam predstavljamo ovu izdržljivu i pouzdanu zaštitu koja će vas osloboditi briga o neželjenom pristupu vašem namještaju. Nije samo riječ o zaštiti malih prstiju od slučajnog hvatanja – ova zaštita pruža univerzalnu primjenu i sprječava otvaranje ormara, ladica i sustava kliznih vrata.

Ključne značajke:

Sigurna i snažna kopča: Brava se neće otvoriti ako se pravilno ne pritisne, čime se čuva sadržaj ormarića/ladice na sigurnom.

Univerzalna primjena: Idealna zaštita gdje god se radi o otvaranju ormara, ladica i sustava kliznih vrata, bilo da su u hodniku, sobi, kuhinji ili garaži.

Jednostavna montaža: Bez potrebe za alatom! Očistite i odmastite površinu ormarića/ladice, a zatim zalijepite bravu na vrata i stijenku – i to je sve!

Pristup odraslima bez muka: Pritisnite bravu na pravo mjesto i klip će se otvoriti, omogućujući odraslima jednostavan pristup sadržaju namještaja. Nakon završetka, dovoljno je zatvoriti bravu ladice i ona će ponovno obavljati svoju funkciju.

Specifikacija:

Boja: Bijela
Dimenzije: 7,5x4cm
Težina po artiklu: 26g
Set težina: 109g
Neka vaš dom bude siguran i zaštićen uz našu univerzalnu zaštitu za ormare i ladice. Nudimo vam jednostavno rješenje za miran san i opušten život. Kupite sada i investirajte u sigurnost svoje obitelji!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…