Akcija!

Zaštitna ograda za pse

67.99 (512.27 kn)

  • Zaštitna ograda za pse na razvlačenje
  • Širina u rasponu od 30 – 160 cm, visina 85 cm
  • Zaštitni mehanizam otvaranja vrata
  • Materijal: ABS + PVC + aluminij
  • Praktična za korištenje, povećava sigurnost vašeg doma
  • Univerzalna primjena: zaštita stepenica, prolaza, vrata i sl.
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 504-1-1
Kategorija:
Oznake: , ,
Imate pitanje?

Dobrodošli u našu široku ponudu ograda za kućne ljubimce! Ako ste odgovorni vlasnik, vjerojatno već znate koliko je važno osigurati siguran prostor za svoje četveronožne prijatelje. Naša ograda za pse, koja je jednostavna za postavljanje i prilagodljiva, pomoći će vam da osigurate njihovu sigurnost i slobodu kretanja.

Ograda za kućne ljubimce na razvlačenje
Naša ograda za kućne ljubimce na razvlačenje je savršeno rješenje za sve vlasnike pasa, mačaka ili drugih kućnih ljubimaca. Ova ograda za kućne ljubimce imaju širinu u rasponu od 30 do 160 cm i visinu od 85 cm, što ih čini pogodnima za različite prostore u vašem domu. Bez obzira trebate li ograničiti pristup stepenicama, hodnicima, vratima ili bilo kojem drugom području, naša ograda je savršen izbor.

Zaštitni mehanizam otvaranja vrata
Jedna od glavnih prednosti naše ograde za kućne ljubimce je njezin zaštitni mehanizam otvaranja vrata. To znači da možete jednostavno pristupiti ovim vratima, dok vaši ljubimci neće moći proći kroz njih. To povećava sigurnost vašeg doma i sprječava neželjen pristup određenim područjima.

Materijal visoke kvalitete
Naša ograda za kućne ljubimce izrađena je od izdržljivih materijala, uključujući ABS, PVC i aluminij. To osigurava da će ova ograda trajati dugi niz godina, čak i uz svakodnevnu upotrebu. S obzirom na kvalitetu materijala, možete biti sigurni da ćete dobiti izuzetno vrijedan proizvod.

Praktična i univerzalna primjena
Ova ograda je izuzetno praktična za korištenje. Nema potrebe za kompliciranim instalacijama ili alatima. Možete je jednostavno postaviti tamo gdje je potrebna i prilagoditi širinu prema vašim potrebama. Osim toga, njezina univerzalna primjena čini je savršenim izborom za zaštitu stepenica, prolaza, vrata i mnogih drugih mjesta u vašem domu.

Sada, kad ste upoznati s prednostima naše ograde za kućne ljubimce, nema razloga da ne osigurate siguran prostor za svoje ljubimce i povećate sigurnost svog doma. Ne čekajte, nabavite svoju ogradu danas i osigurajte miran život za vas i vaše kućne ljubimce. Vaši ljubimci će vam biti zahvalni, a vi ćete imati miran san.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…