Akcija!

Kavez za psa

189.99 (1,431.48 kn)

  • Kavez za pse i druge kućne ljubimce
  • Vrata ograde dvostruko osigurana
  • 8 odvojenih panela od kojih su jedna vrata
  • Pogodan za vanjsku i unutarnju uporabu
  • Ukupna površina: 19,20 m2
  • Dimenzija panela: 80×80 cm
  • Materijal od čelika premazan prahom, boja konstrukcije siva
  • Nakon sklapanja zauzima malo prostora
  • Težina sa pakiranjem: 20 kg
Dostava: 9.99€ (75,17kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 504-1-1-1-1-1-1
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop posvećen kućnim ljubimcima! Predstavljamo vam inovativni kavez za pse i druge kućne ljubimce s dvostrukom zaštitom i mnoštvom prednosti koje će unaprijediti njihovu sigurnost i udobnost.

Dvostruka zaštita – Bez kompromisa u sigurnosti

Kavez za pse ističe se po dvostrukoj sigurnosnoj zaštiti vrata ogradice. Otvarenje je intuitivno: podignite gornju i donju ručku, pomaknite ih udesno i osigurajte dvostruku zaštitu. Ovaj inovativni sustav sprječava slučajna otvaranja, čak i pod pritiskom kućnog ljubimca. Svi dijelovi su pažljivo zaobljeni kako bi se smanjio rizik od ozljeda tijekom dinamičkog kontakta.

Prilagodljivost prema vašim potrebama

S našim kavezom dobivate multi varijantu koja vam omogućuje prilagodbu rasporeda panela prema obliku i dimenzijama prostora koji želite kontrolirati. S 8 odvojenih ploča, stvarate savršeno prilagođenu ogradu prema vašim sigurnosnim zahtjevima i očekivanjima. Ukupna površina od 19,20 m2 osigurava dovoljno slobode za vašeg ljubimca.

Široka primjena – unutarnja i vanjska uporaba

Kavez je dizajniran za široku primjenu. Idealan je kao sigurnosni prostor za kretanje vaših ljubimaca ili ograničavanje pristupa određenim područjima. Otporan je na visoke i niske temperature te sve atmosferske promjene, što ga čini savršenim za unutarnju i vanjsku upotrebu.

Brza montaža – jednostavno i efikasno

Montaža kaveza je brza i jednostavna. Dovoljno je umetnuti šipku između svake od dvije ploče, rasporediti ih u željeni oblik, a nakon upotrebe, samo uklonite svaku šipku. Nakon sklapanja, zauzima malo prostora, čineći ga praktičnim rješenjem za svaki prostor.

Uložite u sigurnost i udobnost svog ljubimca s našim inovativnim kavezom. Kupnjom dobivate visokokvalitetan proizvod koji zadovoljava sve vaše potrebe. Neka vaša kuća bude sigurno utočište za vašeg ljubimca!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…