Akcija!

Poštanski sandučić

34.99 (263.63 kn)

  • Poštanski sandučić sive boje
  • Izrađen od nehrđajućeg pocinčanog čelika
  • Osiguran posebnim poklopcem koji štiti od vremenskih uvjeta
  • Tuba za novine i letke
  • 2 ključa u setu
  • Dimenzije: 10 x 30,7 x 34 cm, težina: 1,95 kg
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 417-2-2-1-1-2-2-1-3
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u našu ponudu poštanskih sandučića, izrađenih od visokokvalitetnog nehrđajućeg pocinčanog čelika. Naš sandučić osigurava sigurno i elegantno rješenje za primanje pošte i letaka na vašoj adresi.

Glavne karakteristike našeg poštanskog sandučića uključuju:

Kvalitetna izrada: Kutija je izrađena od pocinčanog čelika, osiguravajući dugotrajnost i otpornost na koroziju. Ova trajnost osigurava da će vaš sandučić služiti mnogo sezona bez ikakvih problema.

Jednostavna montaža: Uz set dolaze montažni klinovi i gumene podloške/odstojnici koji olakšavaju pričvršćivanje kutije, primjerice, na ogradu. Na stražnjoj stijenci postoje rupe za pričvršćivanje, pružajući dodatnu stabilnost.

Sigurna korespondencija: Sandučić je opremljen posebnim poklopcem koji štiti korespondenciju od vremenskih utjecaja. Čak i dokumenti veličine A4 mogu lako stati unutar sandučića, pružajući dovoljno prostora za vašu poštu.

Praktična tuba za novine i letke: Na dnu sandučića nalazi se posebna cijev za odlaganje smotanih novina i reklamnih letaka, čime se osigurava urednost vaše poštanske kutije.

Dva ključa u setu: Sandučić dolazi s dva ključa, što znači da nećete morati izrađivati dodatne kopije. Ovo je posebno korisno ako sandučić koristi više osoba.

Važno je naglasiti da naš poštanski sandučić ima natkriven ulaz, pružajući zaštitu unutrašnjosti od vremenskih utjecaja. To je ključno za očuvanje vaše pošte, posebno klasičnih pisama i razglednica koje nisu otporne na vlagu. Osim toga, sandučić je opremljen preklapajućim poklopcem s posebno profiliranim rubom koji olakšava otvaranje, sprječavajući ulazak vode u unutrašnjost.

Zahvaljujući otvorima za ventilaciju, osigurava se automatsko isparavanje prekomjerne vlage, održavajući vašu poštu suhom i sigurnom.

Odaberite naš poštanski sandučić i osigurajte elegantno i sigurno rješenje za primanje vaše pošte i letaka.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…