Akcija!

Tjelesna kamera

64.99 (489.67 kn)

  • Tjelesna višenamjenska kamera za nošenje na tijelu
  • Idealna za zaštitare, policajce i redare
  • Namijenjeno za vanjsku i unutarnju upotrebu
  • 1920x1080P & dnevna i noćna rezolucija
  • Spremanje na SD karticu do 64 GB
  • Lagana i kompaktna i 360° rotirajuća kopča
  • FHD videozapisi s ultra-jasnim snimanjem zvuka
  • Ugrađena baterija i napajanje DC 5V 1A
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Idealna za zaštitare, policajce i redare
Ova višenamjenska kamera za nošenje na tijelu je savršena za zaštitare, policajce, redare i sve one koji trebaju pouzdanu tehnologiju za snimanje i nadzor. Dizajnirana za vanjsku i unutarnju upotrebu, ova kamera je neizostavan alat za svakoga tko želi zabilježiti svaki detalj i osigurati sigurnost u svim uvjetima.

Ključne značajke:

1920x1080P Rezolucija za dnevnu i noćnu upotrebu: Snimajte visoko kvalitetne FHD videozapise s ultra-jasnim zvukom. Kamera pruža izvanredne vizualne detalje i danju i noću, s IC udaljenosti do 20 metara.
Spremanje na SD Karticu do 64 GB: Interna mikro SD kartica omogućava do 6 sati neprekidnog snimanja. Videozapisi se jednostavno reproduciraju na iOS, Android, Mac i Windows uređajima putem žičane veze.
Lagana i Kompaktna s 360° rotirajućom kopčom: Prijenosna sigurnosna kamera s rotirajućom kopčom omogućuje jednostavno postavljanje na različite površine kao što su ovratnici, džepovi ili bicikli.
Ugrađena baterija i DC 5V 1A napajanje: Kamera dolazi s baterijom velikog kapaciteta koja omogućuje 4-6 sati snimanja videozapisa pri 1920x1080p rezoluciji. Uz 24/7 dugotrajno snimanje, kamera se može povezati s izvorom napajanja za kontinuirano korištenje.

Višenamjenska upotreba:

Za profesionalce: Idealna za zaštitare, policajce i redare, omogućujući jednostavno snimanje i dokumentiranje događaja u svim uvjetima.
Kao nadzorna kamera: Može se koristiti kao nadzorna kamera za vozila, domove ili poslovne prostore.
Za sportove na otvorenom: Savršena za snimanje sportskih aktivnosti poput skijanja, ribolova, biciklizma, penjanje i planinarenje.
Dodatne namjene: Kao kamera za dadilje, alat za snimanje nastave ili predavanja, ili kao sredstvo za evidenciju i zaštitu tijekom putovanja.

Sigurnost i praktičnost:

Noćni vid: Opremljena s četiri infracrvene LED diode visokog intenziteta, omogućuje snimanje na udaljenosti do 20 metara u mraku, pružajući jasno i detaljno noćno snimanje.
Jednostavnost korištenja: Velika tipka za kontrolu omogućuje jednostavno korištenje i konfiguraciju. Dugim pritiskom na tipku za napajanje (3 sekunde) uključujete kameru, a brz pritiskom aktivirate noćni vid.

Tehničke Specifikacije:
Rezolucija: 1920x1080P
Kapacitet Memorije: SD kartica do 64 GB
Trajanje Baterije: 4-6 sati snimanja
Napajanje: DC 5V 1A
Noćni Vid: do 20 metara (4 kom infracrvene LED diode)

Nabavite ovu višenamjensku tjelesnu kameru i osigurajte visoku razinu sigurnosti i kvalitete snimanja u svim situacijama. Idealna za profesionalnu i osobnu upotrebu, ova kamera će vam pružiti mir i sigurnost gdje god se nalazili.

Kupite sada i osigurajte svoje iskustvo!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci