Akcija!

Zaštita za utičnicu

9.99 (75.27 kn)

  • Zaštita za utičnicu bijele boje
  • Zaštita je savršeno glatka, što ne budi dječju znatiželju
  • Sprječava djecu da umetnu prste ili predmete u utičnicu
  • Lagana montaža, brava se montira pomoću ključa
  • Zaštita je prilagođena različitim vrstama utičnica
  • U pakiranju uključeno 15 komada
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 303-1-1-1
Kategorija:
Oznake: , ,
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje brinemo o sigurnosti vašeg doma i najvažnijih članova obitelji – vaše djece. Predstavljamo vam našu najnoviju ponudu: Zaštitu za utičnicu bijele boje. Ova zaštita nije samo funkcionalna, već i estetski privlačna, stvarajući neprimjetnu barijeru između vaše djece i potencijalnih opasnosti utičnice.

Štiti Djecu: Naša zaštita sa sigurnosnom bravom sprječava djecu da umetnu prste ili vrlo tanke predmete u utičnicu. Nije samo rješenje koje štiti od strujnog udara, već i pouzdano sprječava da se predmeti uključe u struju, smanjujući rizik od nezgoda i stvaranja opasnih situacija u vašem domu.

Lagana Montaža: Montaža naše zaštite je izuzetno jednostavna. Sve što trebate učiniti je umetnuti zaštitu u utičnicu i zatvoriti bravu pomoću priloženog ključa. Za demontažu, koristi se poseban ključ koji dolazi u paketu. Bez brige, vaša djeca neće moći samostalno ukloniti zaštitu.

Za kontakt sa pinom i bez: Naša zaštita je prilagođena raznim vrstama kontakata, uključujući one sa pinom (uzemljenjem) i one bez. Osiguravajući oba tipa kontakata, pokrivamo različite uređaje i stvaramo sigurnost za cijelu obitelj.

Nevidljiva: Razmišljajući o znatiželji mališana, naša zaštita je savršeno glatka i bijele boje, ne ostavljajući nikakve znakove ili slike. Sigurnosne značajke su diskretne, čime se sprječava dječja znatiželja, čak i kod bijelih utičnica.

Specifikacije: Bijela boja, izrađena od visokokvalitetne plastike, dimenzije 3,7 x 2,3 cm, težina 60 g. Svaka zaštita dolazi u pakiranju od 15 komada, pružajući potpunu sigurnost za sve utičnice u vašem domu.

Nabavite našu zaštitu za utičnicu i osigurajte miran san i sigurnost za vašu obitelj. Vaša djeca zaslužuju najbolje, a mi smo ovdje da vam pružimo upravo to. Kliknite sada i osigurajte svoj primjerak!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…